Aanbod

De Vooruitgang (start 2023)

Bekijk de promo

project “De Vooruitgang”

Omschrijving

Transformatieproject “De Vooruitgang”

In 2023 gaat High Five Real Estate het pand aan de Singel 27 te Sneek samen met de huidige eigenaar transformeren naar 5 hoogwaardige appartementen. Duurzaamheid en kwaliteit zullen bij dit project centraal staan.

𝐆𝐞𝐬𝐜𝐡𝐢𝐞𝐝𝐞𝐧𝐢𝐬

Al bijna 90 jaar geleden is door familie Diekstra een pand op de hoek van het Grootzand en de Lange Pijpsteeg te Sneek aangekocht waarmee tevens de oprichting van de winkel “De Vooruitgang” een feit werd. Destijds werd er in de zaak voornamelijk bedrijfskleding verkocht. In 1980 werd de naam veranderd naar “DEVO”, de afgekorte variant van de oorspronkelijke naam en tevens de naam die tot aan de dag van vandaag gehanteerd wordt.

Aan het eind van de 20e eeuw werd het pand aan de Singel 27 aangekocht zodat de DEVO verder kon uitbreiden. Ondanks de waardevolle functie die het pand als onderdeel van de DEVO jarenlang heeft vervuld is de tijd nu rijp om dit unieke pand een nieuwe functie te geven. Met zowel een knipoog naar het verleden als de belofte om van dit pand iets erg moois te maken zal het de naam “De Vooruitgang” krijgen.

Via onze website en social media kanalen zullen we u op de hoogte houden van de ontwikkelingen.

Kenmerken

Bouw

Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1870
Specifiek Verwachtte oplevering Q4 2023

Parkeerplaatsen

Parkeerplaatsen Betaald parkeren en parkeervergunningen