Projecten

Higueron West 217, Fuengirola, Spanje

Omschrijving

Higueron West is een hoogwaardige, innovatieve en duurzame residentiële ontwikkeling die zal gebouwd worden op een groene helling met uitzicht op de kustlijn van Fuengirola, in een rustige en afgelegen omgeving.

Live, work, play

Eigenaren kunnen gebruik maken van de uitgebreide on-site faciliteiten, zoals bijvoorbeeld een mini shopping, sportfaciliteiten, een spa en uitzonderlijke eetgelegenheden.

Higueron West zal ook een moderne co-working business centre omvatten met conciërgeservice. Tenslotte zijn er ook twee terreinen voor tennis, volley en basketbal en 12 paddlevelden waar jaarlijks de Pro Tour Paddle Tournament wordt georganiseerd.

Higueron West is de perfecte uitvalsbasis om de kosmopolitische omgeving van de Costa del Sol, die een groot aanbod aan cultuur, gastronomie, winkels en stranden biedt, te verkennen. In de directe omgeving zal u ook prachtige bergen, bossen, meren en typische Andalusische dorpen terugvinden.

Met meer dan 60 golfbanen binnen een straal van één uur, bevindt dit project zich in het sportieve centrum van Europa, met zeilen, polo, paardrijden en allerlei watersportfaciliteiten in de directe omgeving.

High Five Real Estate BV laat hier een prachtig appartement ontwikkelen, dat vanaf halverwege 2022 in de verhuur komt.

Kenmerken

Bouw

Soort bouw In ontwikkeling
Bouwjaar 2022
Specifiek Verwachte oplevering eind 2022