Aanbod

Singel 48, Sneek

Omschrijving

Prachtig bedrijfspand gelegen op een mooie locatie aan de Singel in Sneek met een bedrijfsruimte van 110 m2. De Singel is een van de doorgaande wegen in de binnenstad van Sneek. Opvallend aan de Singel is de bebouwing. Aan de oostzijde is deze zeer weldadig en hoog, terwijl aan de westzijde pakhuizen of kleine woonhuizen te vinden zijn. 
Sinds november 2021 heeft Van Campen & Dijkstra verzekeringsadviseurs dit authentieke pand betrokken, waar De Friese Zorgverzekeraar sinds 1964 haar kantoor voor Sneek en omstreken hield.

Ligging:
Gelegen aan de rand van het kernwinkelgebied in Sneek en onderdeel uitmakend van het stadscentrum ter plaatse. De Singel kenmerkt zich door een diversiteit aan functies en vormt een verbinding tussen het noordelijke- en zuidelijke deel van de binnenstad. 
Bereikbaarheid: 

Het object is met eigen vervoer vanuit diverse richtingen goed bereikbaar. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is eveneens goed. Het trein- en busstation bevinden zich op loopafstand.

Parkeergelegenheid:
Is in voldoende mate mogelijk langs de doorgaande weg dan wel op de diverse parkeerplaatsen in- en aan de rand van het centrum. Het betreft in alle gevallen betaald parkeren dan wel voor vergunninghouders

Kenmerken

Overdracht

Status Verhuurd

Bouw

Bouwjaar 1856

Oppervlakte en inhoud

Oppervlakte 110m2

Energie

Energielabel G

Parkeren

Parkeerplaatsen Betaald parkeren en parkeervergunningen